Centru de Copiere si Printare orice Format Indoor

Despre noi

este o companie formata dintr-un colectiv tanar si perseverent, infiintata in anul 2006, ce va ofera servicii de plotare, printare, copiere, scanare orice format indoor, printuri color de mari dimensiuni.

centru-printare.ro va ofera o gama ampla de servicii profesionale de plotare, multiplicare,  printare / copiere alb-negru si color, copiere A0, scanare si arhivare digitala, finisare documente, indosariere, plastifiere, perforare, capsare. Avem un centru de printare unde oferim servicii de plotare, scanare color si copiere A0 pentru formate de dimensiuni mari. Realizam postere personalizate la cererea clientilor de o calitate exceptionala. O echipa tanara si motivata va sta la dispozitie pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra. Calitatea serviciilor este garantata seriozitatea si profesionalismul echipei in furnizarea acestui tip de servicii. Oferim imprimari de calitate pe meteriale si cerneluri de calitate. Echipamentele moderne de printare permit rezolutii ridicate. Serviciile de scanare color si copiere color pastreaza expresivitatea documentelor. Tehnologia de ultima generatie are viteza de lucru ridicata ceea ce duce la reducerea timpului de executie a lucrarii. Stim ca pentru dumneavoastra timpul este pretios de aceea primim comenzi pe e-mail, FTP sau orice suport digital: CD, DVD, memorii portabile.

Printul digital este folosit de cele mai multe ori pentru lucrari de tiraj mic dar are avantajul ca se obtin imagini de o calitate ridicata. Acest tip de printare se poate realiza pe diferite suporturi  (hartie, carton , autocolant, folii transparente, etc.)si in diferite formate. Printul offset este folosit pentru tiraje medii si mari fiind mult  mai rapid comparativ cu printul digital si se poate realiza pe diferite suporturi de hartie sau carton utilizand diverse cerneluri speciale, inclusiv metalice (argintiu, auriu).Tipul de printare outdoor este folosit pentru obtinerea lucrarilor de mari dimensiuni ce urmeaza a fi expuse la diferite conditii climaterice (este cunoscuta rezistenta lor in timp datorita printarii cu cerneala pe baza de solvent sau ecosolvent dar si datorita suportului de print).Garantia unei imprimari de calitate, pe materiale si cu cerneluri de calitate.


PAPER COPY & PINT COMPANY inseamna calitate, corectitudine, rapiditate

Parteneri

partener reincarcare cartuse

oferta transport gratuit

Oferta Business

arrow Plata comezilor lunar

arrow Livrare gratuita

arrow Discounturi de pana la 25%

Termeni si Conditii Politica de Confidentialitate Politica de utilizare cookie