Centru de Copiere si Printare orice Format Indoor

Termeni si Conditii

Termeni si conditii

1. Definitii

1.1 In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

Centru-Printare – reprezinta S.C. Paper Copy & Print Company S.R.L. persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Municipiul Bucuresti, sector 6, Str. Prelungirea Ghencea, Nr. 65B, Bloc E, Scara 1, Etaj 3, CUI: 27900748, Nr. Reg. Com. J40/321/14.01.2011.

Site – Reprezinta Site-ul web apartinand Centru-Printare, care se afla la adresa www.centru-printare.ro, prin intermediul caruia Utilizatorul are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite de catre Centru-Printare.

Serviciu – serviciu de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale Site-ului, in sensul acordarii posibilitatii Clientului sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (telefonic).

Vanzator – Centru-Printare.ro

Client - Reprezinta persoana fizica cu varsta de peste 16 ani care acceseaza Site-ul prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic), in scopuri private sau profesionale si plaseaza o comanda prin intermediul formularului de comanda.

Utilizator – Reprezinta persoana fizica cu varsta de peste 16 ani care acceseaza Site-ul prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic), in scopuri private sau profesionale.

Comanda – document electronic, generat ca urmare a accesarii Site-ului de catre un Client, prin care Clientul transmite catre Centru-Printare intentia de a achizitiona Produse si Servicii de pe Site.

Produse si Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site, inclusiv produsele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator catre Cumpator ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, exclusiv in mod electronic si doar prin intermediul site-ului un numar finit de produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Centru-Printare.ro.

Continut – reprezinta:

-          toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

-          continutul oricarui e-mail trimis Clientilor sau Utilizatorilor sau de catre un angajat Centru-Printare prin orice mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

-           informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre Centru-Printare intr-o anumita perioada

-          date referitoare la Centru-Printare, sau alte date privilegiate ale acesteia.

Document – Prezentele Termene si Conditii

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Produs si/sau Serviciu de catre Centru-Printare, Cumparatorului, indiferent de modalitatea de livrare.

Descriere – toate descrierile Produselor.

 

2. Politica de vanzare online

2.1 Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarui Utilizator

2.2 Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Centru-Printare, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlul de prezentare.

2.3 Promotiile/Ofertele prezente pe Site sunt valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

2.4 Prin lansarea unei Comenzi pe Site, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Centru-Printare isi deruleaza operatiunile pe Site.

2.5 Notificarea primita de catre Client, imediat dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta confirmarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.6 Pentru motive justificate, Centru-Printare isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Produse si/sau Serviciilor din Comanda. Daca  modificam cantitatea de Produse si/sau Servicii din Comanda,  vom anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Centru-Printare la efectuarea Comenzii si vom returna suma achitata.

2.7 Centru-Printare nu considera o Comanda neconfirmata de catre Centru-Printare ca avand valoarea unui Contract.

2.8 Contractul intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Centru-Printare.

2.9 Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

2.10 Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.

2.11 Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea Centru-Printare.ro, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Centru-Printare pe Site vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

Termenii si Conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului Site, aceste modificari devening obligatorii si cu efect imediat pentru toti Utilizatorii/Clientii

 

3. Comanda

3.1 Utilizatorul poate efectua Comenzi pe Site prin adaugarea Produselor si/sau Serviciilor dorite in formularul de comanda prezent pe site, urmand a finaliza Comanda, efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres.

3.2 . Odata adaugat in formularul de comanda, un Produs si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Produs/Serviciu in formularul de comanda, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea Comenzii, implicit nici rezervarea automata a Produsului/Serviciului.

3.3 Prin finalizarea comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

3.4 Prin finalizarea comenzii, Clientul consimte ca Centru-Printare il poate contacta prin orice mijloc disponibil/agreat de Centru-Printare, in orice situatie in care este necesara contactarea clientului.

3.5 Centru-Printare poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

-          datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte;

-          activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura, sau prejudiciaza in orice fel  Centru-Printare si/sau partenerii acestuia;

-          realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate;

-          pentru alte motive obiective.

Factura se va emite pe baza datelor furnizate de catre Client in procesul de creare Cont, si prin Comanda plasata. Centru-Printare nu este responsabil si nu poate fi tinut raspunzator pentru furnizarea unor date incorecte, incomplete si/sau neadevarate la momentul crearii Contului si la data plasarii Comenzii de catre Client/Utilizator

Recomandam Clientilor/Utilizatorilor sa verifice datele furnizate catre Centru-Printare in baza carora se va emite factura aferenta Comenzilor.

 

4. Transport

4.1 In cazul transportului, Clientul poate opta pentru ridicarea personala a comenzii din centrul nostru, sau pentru livrarea prin firma de curierat rapid. Firma de curierat rapid, prelucreaza date cu caracter personal ale Clientului Centru-Printare, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe website-ul companiei si numai cu respectarea intocmai a prezentului document Termeni si Conditii Centru-Printare. De asemenea, tertii parteneri ai firmei de curierat rapid, mandatati pentru indeplinirea serviciilor de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale Clientilor Centru-Printare, sunt tinuti la respectarea intocmai a termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a prezentului document Termeni si Conditii Centru-Printare. In acest sens, firma de curierat rapid poate contacta Clientii Centru-Printare prin orice mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS) in limitele si in scopul prevazut in prezentul articol.

4.2 Centru-Printare isi asuma responsabilitatea pentru ambalarea corespunzatoare a Produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare in vederea livrarii Produselor.

4.3 Centru-Printare efectueaza livrarea Produselor si prestarea Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

4.4 In cazul in care Centru-Printare nu poate executa Contractul din cauza ca Produsul nu este disponibil, Centru-Printare va informa Clientul despre aceasta situatie.

4.5 Detaliile de livrare a Produselor/Serviciilor incluzand, dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii, nu constituie o obligatie contractuala din partea Centru-Printare, fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare dintre parti poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

 

5. Transferul proprietatii Produselor

5.1 In afara de cazul in care este agreat de catre Centru-Printare si Client diferit, proprietatea asupra Produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Clientului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de catre Curier)

 

6. Retur

6.1 Conform OUG 34/2014, Art.16, lit.(c), Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: (c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;

 

7. Dreptul de proprietate intelectuala

7.1 Informatiile publicate pe Centru-Printare.ro apartin site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii Print Store SRL care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

8. Responsabilitate

8.1 Centru-Printare nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Clientul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Centru-Printare a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Produselor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

 

9. Prelucrarea datelor cu caracter pesonal

9.1 Centru-Printare prelucreaza date cu caracter personal in cadrul Site-ului www.centru-printare.ro. Conditiile in care se desfasoara prelucrarea datelor cu caracter personal pot fi accesate la Politica de Confidentialitate, care face parte din prezentul Document.

 

10. Utilizarea cookie-urilor

10.1 Politica de utilizare a cookie-urilor face parte din prezentul Document.

 

11. Legea Aplicabila

11.1 Eventualele litigii in legatura cu executarea contractului vor fi rezolvate intre Vanzator si Client pe cale amiabila, in caz contrar, partile putandu-se adresa instantelor judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

Termeni si Conditii Politica de Confidentialitate Politica de utilizare cookie